• Over Shannon
Shannon, pionier in digitaal printen
Shannon is een familiebedrijf met een visie en een ambitieuze missie om in België dé pionier te zijn op het vlak van digitale print services. Sinds 1995 investeert Shannon in de nieuwste technologieën en een ultramodern machinepark van 1.500 m² gevestigd in Lubeek, vlakbij Leuven in hartje Vlaams-Brabant. Met een gedreven ploeg van 10 medewerkers volgen we de nieuwste trends op de voet en kiezen we bewust voor ecologische producten en UV-inkt met het Nordic Swan label.

Shannon, geen standaard drukker
In de eerste plaats zijn wij uw printadviseur. Heeft u een opdracht voor de aankleding van uw winkel, het ontwerpen van een originele beursstand, het inrichten van een showroom, het personaliseren van uw kantoor met muurprints… we komen graag langs voor een stevige brainstorm en gericht advies. Shannon is sterk in maatwerk en groot formaat prints op panelen, spandoeken, stickers, vlaggen, muurprints, banners en roll ups.

Shannon, kwaliteit en service is prioriteit
Dit klinkt cliché maar dat is het niet. Wij werken puur op kwaliteit en service waardoor onze klanten van het eerste uur nog altijd fan zijn. Een last-minute opdracht, een grote oplage, leveringen bij verschillende vestigingen, monteren van spandoeken op locatie, prints maken in specifieke vormen… ons team houdt wel van een out-of-the-box opdracht. Onze digitale adviseurs, machine operators, creatieve talenten en monteurs hebben de juiste skills en competenties om uw vraag perfect te realiseren.

 

Benieuwd? Bekijk hier een aantal realisaties >>
 

Heeft u een vraag of project voor Shannon?
Aarzel niet om ons te contacteren >>
Outstore hypotheekwinkels
Gevelpanelen, beachvlaggen, raamstickers
Instore Coffee college Antwerpen
Muurprints
Showroom Ideal Standard
Muurprints
Visual Magnetics Volvo
magneetvel kan eenvoudig worden afgerold
Raamstickers Lotus
one way vision doorkijkbaar
Spandoek 25 x 5 meter
Geplaatst in buizenframe